Tiramisu overnight oats
Υλικά για τη βάση:
3 κ.σ. βρώμη (45γρ)
50γρ γάλα
1 κ.σ. μέλι (15γρ)
1 δόση espresso (25-30 ml)
Υλικά για τη στρώση κρέμας:
60γρ γιαούρτι 2%
1 κ.γ. μέλι (5γρ)
Σκόνη κακάο για γαρνιτούρα/ λίγο στιγμιαίο καφέ
Εκτέλεση:
Το προηγούμενο βράδυ, σε ένα βαζάκι προσθέτεις τα υλικά της βάσης, ανακατεύεις και αποθηκεύεις στο ψυγείο.
Το επόμενο πρωί ανακατεύεις το γιαούρτι με το μέλι. Προσθέτεις το μείγμα πάνω από την βάση και γαρνίρεις με σκόνη κακάο.